BORDUUR- EN BEDRUKSERVICE

Loading...

Een goede eerste indruk maakt het verschil

De medewerkers zijn het visitekaartje van een bedrijf, vereniging of organisatie. Daarom is het belangrijk dat zij er representatief uitzien. Wij denken graag met u mee over het eventuele ontwerp en de textielkeuze. Bij Edivorm kunt u terecht voor het bedrukken of borduren van tekst of logo’s op kleding (zowel kleine als grote oplages). Zo zijn de medewerkers (teamleden) altijd herkenbaar voor klanten en andere relaties.

Textiel bedrukken of borduren? Wanneer u bijvoorbeeld wilt dat uw kleding waterdicht blijft, dan is bedrukken een goede oplossing. En prijstechnisch kan bedrukken ook goedkoper zijn dan bedrukken (afhankelijk van de oplage). Let op: bedrukte kleding altijd binnenstebuiten wassen, niet met wasverzachters wassen en niet boven de 40 graden wassen. Is waterdichtheid geen vereiste en kiest u voor echt mooi en duurzaam, dan is borduren de beste keuze!

Ruime ervaring in het borduren van logo’s en tekst: Wij leveren diverse kwalitatieve merken bedrijfskleding/teamkleding en daarnaast ook zadeldekjes en paardendekens. Het textiel dat wij leveren is met name geselecteerd op geschiktheid om te borduren. Uiteraard kunt u zelf ook textiel aanleveren, in dat geval rekenen wij een meerprijs op het borduren. Wanneer u zelf textiel aanlevert dan staan wij niet in voor de kwaliteit van de borduring en het resultaat.

Wij gaan voor kwaliteitsborduringen met een chique uitstraling: Bij het ontwikkelen van het borduurpatroon bezuinigen wij niet op het aantal steken. Hoe dichter een borduring des te mooier het eindresultaat! Daarbij borduren wij met A-merk polyestergarens dat een mooie glans heeft en daarbij verkleurt of krimpt de borduring nauwelijks.

Ervaring en professionele begeleiding: Wij geven graag advies op maat. Met meer dan 20 jaar ervaring in het marketing- en communicatievak vanuit het MKB en grootbedrijf (en diverse aanwezige diploma’s; oa etaleuse/mode en kleding diploma, Nima-B diploma) maakt dat wij alles in breder perspectief bekijken. Mocht uw bedrijf nog geen logo hebben, dan kunnen wij ook een logo ontwerpen (daarbij houden wij bij het ontwerp ook rekening met de geschiktheid om te borduren).

Vraag een vrijblijvende offerte aan

 

 


Regelgeving Bedrijfskleding (Fiscus): De Belastingdienst heeft regels opgesteld voor de kostenaftrek van bedrijfskleding. Kleding kan alleen als bedrijfskleding aangemerkt worden wanneer er totaal per kledingstuk 70cm² bedrijfstekst of logo op is aangebracht. Indien de kleding niet aan deze voorschriften voldoet ziet de fiscus het verstrekken van bedrijfskleding aan medewerkers als verkapt loon. Wanneer na een controle blijkt dat niet aan deze eis is voldaan zal een naheffing volgen welke verhoogd wordt met een boete. De logo’s mogen echter wel gesplitst worden, het gaat erom dat de som van de logo’s op 1 kledingstuk minimaal 70 cm² bedraagt. In zo’n geval kunnen dan bijvoorbeeld twee logo’s van ieder 35cm² per stuk worden aangebracht op verschillende plaatsen, mits duidelijk zichtbaar.

Omschrijving werkkleding (door de fiscus opgesteld):
– kleding die uitsluitend of nagenoeg uitsluitend geschikt is om tijdens het werk te dragen, zoals uniformen en overalls.
– kleding die is voorzien van een of meer duidelijk zichtbare, aan de werkgever gebonden beeldkenmerken (bijvoorbeeld een bedrijfslogo) met een oppervlakte van ten minste 70 cm2 in totaal.
– Ook door u ter beschikking gestelde kleding die niet aan de onderstaande voorwaarde voldoet, is onbelast, zolang deze kleding aantoonbaar op de werkplek blijft.
– Er is sprake van een uniform als (een bepaalde) categorie werknemers gelijke kleding draagt die ook buiten de werkomgeving door derden wordt geassocieerd met een bedrijf of beroep.

Als de Belastingdienst heeft vastgesteld dat een kledingstuk onderdeel is van een uniform dat gebruikt wordt voor de uitoefening van de dienstbetrekking, dan is dat kledingstuk werkkleding. Het is vervolgens niet relevant of een onderdeel van een uniform afzonderlijk niet als zodanig herkenbaar is of buiten de dienstbetrekking gedragen zou kunnen worden. Vergoedingen voor en verstrekkingen van werkkleding en vergoedingen voor het wassen van die werkkleding zijn onbelast.


De stappen in het borduurproces:

1Graag ontvangen wij een digitaal full colour bestand (JPEG) van het logo (of de tekst) dat u wilt laten borduren. En geef daarbij de gewenste breedte(s) aan + het aantal kleuren. Op basis van deze gegevens berekenen wij de offerteprijs.
2Na akkoord op de offerteprijs, beginnen wij met het digitaliseren. Met onze software kunnen wij het logo (of de tekst) omzetten in borduursteken. Dit is echt preciesiewerk dat doorgaans veel tijd in beslag neem. Als de het logo omgezet is in steken, dan ontvangt de klant een e-mail met een preview van het borduurontwerp.
3Na akkoord op de preview, begint het fysieke borduurproces met het afspelden van de kleding op de plaats waar de borduring moet komen.
4Vervolgens stellen we de Hoopmaster in op de juiste positie en bepalen we het punt waar de borduring moet komen. Dan spannen we de benodigde verstevigingslaag in op de Hoopmaster. Voor het mooiste borduurresultaat is het van belang dat de juiste verstevigingssoort (met de juiste dikte) wordt toegepast. Daarom werken wij met verschillende verstevigingsmaterialen, zodat wij bij ieder textielsoort de juiste versteviging kunnen toepassen.
5Daarna spannen we de borduurring in met het textiel op de Hoopmaster.
6Het inspannen van de borduurring vraagt veel nauwkeurigheid. De juiste plaats en de juiste inspanning van het materiaal is bepalend voor het uiteindelijke borduurresultaat. Zo mag de stof in de borduurring niet klapperen (of te los ingespannen zijn). Stoffen met rek (stretch) vereisen een speciale werkwijze. Wij kiezen daarbij altijd de beste methode en wat vervolgens het mooiste resultaat oplevert.
7Op de borduurmachine spannen we het gewenste aantal kleuren borduurgaren in. Wij werken met kwalitatief borduurgaren van Madeira (dat heeft een mooie natuurlijke glans).
8Na het inspannen van de machine, laden we het digitale bestand (de borduurkaart) via een USB-stick op de machine. Dan programmeren we de borduurmachine met de naaldnummers (en de benodigde kleuren garen) in de juiste volgorde.
9Vervolgens plaatsen we het ondergaren en stellen we de machine verder in. Als we een borstlogo gaan borduren, plaatsen we de armen van de machine dicht bij elkaar. Voor een ruglogo komen de armen verder uit elkaar. En voor het borduren van een zadeldek of een paardendeken plaatsen we de borduurtafel.
10De ingespannen borduurring gaat onder de borduurmachine. Daarna stellen we de borduurpositie op de machine in.
11Dan drukken we op de startknop en de machine borduurt het logo op het textiel.
12Onze collectie teamkleding is gesorteerd op de juiste kwalitatieve eigenschappen (en geschikt) om te borduren. Als u eigen kleding wilt laten borduren, let dan op dat u het juiste materiaal uitzoekt want niet al het textiel is geschikt om te borduren. Vragen? Of wilt u vrijblijvend kleding bekijken bij ons op locatie? Bel ons of stuur ons een e-mail.

Voorbeelden

Demonstratievideo

Deel deze pagina: