BORDUURSERVICE

Loading...

Logo’s borduren

Edivorm heeft ruime ervaring in het borduren van logo’s en tekst op bedrijfskleding en ander textiel. Wij leveren diverse kwalitatieve merken. Het textiel dat wij leveren is met name geselecteerd op geschiktheid om te borduren. Uiteraard kunt u zelf ook textiel aanleveren, in dat geval rekenen wij 20% meerprijs op het borduren. Wanneer u zelf textiel aanlevert dan staan wij niet in voor de kwaliteit van de borduring en het resultaat.

Een borduring is veel duurzamer dan een bedrukking. Borduren is de beste oplossing voor het aanbrengen van uw logo of tekst op textiel. Een borduring is een investering voor jaren!

Kwalitatief garen voor een mooier resultaat.  Wij borduren met Madeira polyestergarens, waardoor de borduring nauwelijks verkleurd of krimpt.

Borduren bij Edivorm.
Wij beschikken over een 15-naalds industriële borduurmachine, waardoor wij de regie in eigen hand houden. Wij leveren ook geborduurd textiel per stuk (voor particulieren, verenigingen en bedrijven). Er kan op allerlei soorten textiel geborduurd worden; denk daarbij aan handdoeken, slabben, T-shirts, bodywarmers, shawls, mutsen, jassen, overalls, tassen, paardendekens of zadeldekjes.

Regelgeving Bedrijfskleding (Fiscus): De Belastingdienst heeft regels opgesteld voor de kostenaftrek van bedrijfskleding. Kleding kan alleen als bedrijfskleding aangemerkt worden wanneer er totaal per kledingstuk 70cm² bedrijfstekst of logo op is aangebracht. Indien de kleding niet aan deze voorschriften voldoet ziet de fiscus het verstrekken van bedrijfskleding aan medewerkers als verkapt loon. Wanneer na een controle blijkt dat niet aan deze eis is voldaan zal een naheffing volgen welke verhoogd wordt met een boete. De logo’s mogen echter wel gesplitst worden, het gaat erom dat de som van de logo’s op 1 kledingstuk minimaal 70 cm² bedraagt. In zo’n geval kunnen dan bijvoorbeeld twee logo’s van ieder 35cm² per stuk worden aangebracht op verschillende plaatsen, mits duidelijk zichtbaar.

Omschrijving werkkleding (door de fiscus opgesteld):
– kleding die uitsluitend of nagenoeg uitsluitend geschikt is om tijdens het werk te dragen, zoals uniformen en overalls.
– kleding die is voorzien van een of meer duidelijk zichtbare, aan de werkgever gebonden beeldkenmerken (bijvoorbeeld een bedrijfslogo) met een oppervlakte van ten minste 70 cm2 in totaal.
– Ook door u ter beschikking gestelde kleding die niet aan de onderstaande voorwaarde voldoet, is onbelast, zolang deze kleding aantoonbaar op de werkplek blijft.
– Er is sprake van een uniform als (een bepaalde) categorie werknemers gelijke kleding draagt die ook buiten de werkomgeving door derden wordt geassocieerd met een bedrijf of beroep.

Als de Belastingdienst heeft vastgesteld dat een kledingstuk onderdeel is van een uniform dat gebruikt wordt voor de uitoefening van de dienstbetrekking, dan is dat kledingstuk werkkleding. Het is vervolgens niet relevant of een onderdeel van een uniform afzonderlijk niet als zodanig herkenbaar is of buiten de dienstbetrekking gedragen zou kunnen worden. Vergoedingen voor en verstrekkingen van werkkleding en vergoedingen voor het wassen van die werkkleding zijn onbelast.


De stappen in het borduurproces:

1Graag ontvangen wij een digitaal full colour bestand (JPEG) van het logo (of de tekst) dat u wilt laten borduren. En geef daarbij de gewenste breedte(s) aan + het aantal kleuren. Op basis van deze gegevens berekenen wij de offerteprijs.
2Na akkoord op de offerteprijs, beginnen wij met het digitaliseren. Met onze software kunnen wij het logo (of de tekst) omzetten in borduursteken. Dit is echt preciesiewerk dat doorgaans veel tijd in beslag neem. Als de het logo omgezet is in steken, dan ontvangt de klant een e-mail met een preview van het borduurontwerp.
3Na akkoord op de preview, begint het fysieke borduurproces met het afspelden van de kleding op de plaats waar de borduring moet komen.
4Vervolgens stellen we de Hoopmaster in op de juiste positie en bepalen we het punt waar de borduring moet komen. Dan spannen we de benodigde verstevigingslaag in op de Hoopmaster. Voor het mooiste borduurresultaat is het van belang dat de juiste verstevigingssoort (met de juiste dikte) wordt toegepast. Daarom werken wij met verschillende verstevigingsmaterialen, zodat wij bij ieder textielsoort de juiste versteviging kunnen toepassen.
5Daarna spannen we de borduurring in met het textiel op de Hoopmaster.
6Het inspannen van de borduurring vraagt veel nauwkeurigheid. De juiste plaats en de juiste inspanning van het materiaal is bepalend voor het uiteindelijke borduurresultaat. Zo mag de stof in de borduurring niet klapperen (of te los ingespannen zijn). Stoffen met rek (stretch) vereisen een speciale werkwijze. Wij kiezen daarbij altijd de beste methode en wat vervolgens het mooiste resultaat oplevert.
7Op de borduurmachine spannen we het gewenste aantal kleuren borduurgaren in. Wij werken met kwalitatief borduurgaren van Madeira (dat heeft een mooie natuurlijke glans).
8Na het inspannen van de machine, laden we het digitale bestand (de borduurkaart) via een USB-stick op de machine. Dan programmeren we de borduurmachine met de naaldnummers (en de benodigde kleuren garen) in de juiste volgorde.
9Vervolgens plaatsen we het ondergaren en stellen we de machine verder in. Als we een borstlogo gaan borduren, plaatsen we de armen van de machine dicht bij elkaar. Voor een ruglogo komen de armen verder uit elkaar. En voor het borduren van een zadeldek of een paardendeken plaatsen we de borduurtafel.
10De ingespannen borduurring gaat onder de borduurmachine. Daarna stellen we de borduurpositie op de machine in.
11Dan drukken we op de startknop en de machine borduurt het logo op het textiel.
12Onze collectie teamkleding is gesorteerd op de juiste kwalitatieve eigenschappen (en geschikt) om te borduren. Als u eigen kleding wilt laten borduren, let dan op dat u het juiste materiaal uitzoekt want niet al het textiel is geschikt om te borduren. Vragen? Of wilt u vrijblijvend kleding bekijken bij ons op locatie? Bel ons of stuur ons een e-mail.

Teamkleding borduren maakt het visitekaartje compleet

De medewerkers zijn het visitekaartje van het bedrijf. Daarom is het belangrijk dat ze er representatief uitzien. Wij borduren zowel tekst als logo’s op kleding. Zo zijn de medewerkers (of teamleden) altijd herkenbaar voor klanten en andere relaties. En dit vergroot bovendien de naamsbekendheid.  Wij denken graag met u mee over details van het ontwerp en de textielkeuze.

Ervaring en professionele begeleiding

Wij geven graag advies op maat. Met meer dan 15 jaar ervaring in het marketing- en communicatievak en diverse aanwezige diploma’s (Etaleuse -> mode en kleding, Nima-B en meer) kunt u op ons vertrouwen. Mocht uw bedrijf  nog geen logo hebben, dan kunnen wij ook een logo ontwerpen (daarbij houden wij rekening met de geschiktheid om te borduren).


Vraag een vrijblijvende offerte aan

Voorbeelden

Demonstratievideo

Deel deze pagina: