Kleding maken de man of vrouw!

Wilt u met uw team een goed visitekaartje achterlaten? Kies dan voor kwalitatieve teamkleding met een mooi geborduurd logo. Enkele tips waarop te letten:

1) Voor super mooie logo borduringen is kwaliteitstextiel met het juiste gramgewicht & een fijne structuur nodig.

2) Kies textiel met de juiste samenstelling ( = zo min mogelijk krimp & zo min mogelijk verkleuring).

3) Kies een borduurder die de juiste verstevigingsmaterialen gebruikt dat past bij de betreffende textielsoort (daarom heeft Edivorm een ruim assortiment met verstevigingsmaterialen, voor iedere opdracht bijpassende materialen).

4) Laat uw logo of tekst borduren met sterk borduurgaren (met een mooie glans) dat niet krimpt/verkleurt. Zoals Polyneon40 garen van het A-merk Madeira.

5) Laat het logo digitaal ontwerpen met goede software en met veel steken in de borduring = een mooie dichte borduring! (ps. minder steken per borduring is goedkoper, maar ook minder mooi).

6) Als u een nieuw logo laat ontwerpen voor oa drukwerk, kies dan bij de vormgeving een ontwerp (en een lettertype) dat goed te borduren is. Edivorm helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. Edivorm ontwerpt ook logo’s, flyers en veel meer. Kortom: een full service bedrijf (met ruim 20 jaar marketing en communicatie ervaring vanuit het MKB en grootbedrijf).

Mocht u teamkleding zoeken, neem vrijblijvend een kijkje bij Edivorm. De kleding bij Edivorm in de showroom is geselecteerd op de juiste eigenschappen voor het borduren. En daarbij vinden wij comfort met een goede pasvorm voor hem & voor haar ook belangrijk! Kiest u voor mooi en kwaliteit, dan kiest u voor borduren!

> Textiel borduren kan bij Edivorm vanaf 1 artikel. Klanten die via Edivorm textiel aanschaffen hebben 20% korting op de prijs per borduring.

> Edivorm verkoopt ook ongeborduurd textiel, zoals mooie polo’s, softshell jassen, bodywarmers, zadeldekjes, fleecedekens en veel meer!

FB017-borduurverschil-170825

Deel deze pagina: