DRESSUURINSTRUCTIE

Loading...

Passie voor paarden en communicatie

Bij Edivorm is de passie voor paarden en communicatie volop aanwezig. Opgegroeid tussen de paarden en jarenlange ervaring in de dressuurwereld, veel trainingservaring opgedaan bij topinstructeurs, tevens ruime ervaring in het communicatievak en in het bezit van de diverse diploma’s, dat is de fundering van Edivorm.

Evelien’s dressuurinstructie

Naast haar jarenlange ervaring als dressuuramazone (van net zadelmak t/m ZZ-Licht dressuur), is het een voordeel dat Evelien veel ervaring in het communicatievak vanuit het bedrijfsleven heeft opgedaan. Deze kennis is een goede fundering tijdens het geven van instructie. Evelien heeft niet alleen ervaring in het trainen van KWPN-ers, ook heeft ze ervaring opgedaan in het trainen van verschillende Andalusiërs en PRE’s. De lessen worden afgestemd op de combinatie (ruiter/amazone & paard/pony). Evelien verzorgt alleen dressuurinstructie vanaf B/L of M niveau aan ruiters/amazones met een eigen (of geleend) paard/pony. Enige rijervaring met de juiste instelling is vereist. Voor optimale begeleiding gaat de voorkeur uit naar privéles of groepen van maximaal 3 personen. Ook voor proefgerichte trainingen bent u bij Edivorm aan het juiste adres.

Enkele belangrijke elementen tijdens de lessen:

  • Doelgericht werken naar een ‘happy athlete’
  • Van ontspanning naar aanspanning
  • De houding en zit van de ruiter/amazone
  • Spiertraining om te komen tot de juiste spierontwikkeling
  • Het proefgerichte aspect (als de combinatie daar aantoe is)

Het belangrijkste doel: “met plezier samen doorontwikkelen om tot het gewenste resultaat te komen”.

Met een ‘happy athlete’ trainen richting de gewenste topvorm, dat is echt genieten!
Voor meer informatie of een proefles, bel: 06-13 16 59 97
of stuur een e-mail aan: info@edivorm.nl

Opleiding van B- t/m ZZ-L dressuur

Het blijft een prachtige uitdaging om onervaren paarden richting het ZZ-Licht dressuur op te leiden! Naast het verzorgen van instructie, heeft Evelien ook een aantal paarden in opleiding. Meestal begint het opleidingstraject met een vierjarig paard dat net zadelmak is. Door het rijden van veel verschillende paarden, heeft Evelien haar ruitergevoel steeds verder doorontwikkeld. Daarbij heeft ze veel kennis en ervaring opgedaan middels privélessen bij trainers als Sjak Laarakkers, Alex van Silfhout, Johan Hamminga, Judith Scholte, Theo Schotman en Tinus Ruiterkamp. Goede instructie blijft een belangrijk onderdeel! De interactie met de verschillende paarden en de verschillende karakters is telkens weer een mooie uitdaging!

Met behulp van vakkundige instructie heeft Evelien verschillende paarden opgeleid van het B- t/m ZZ-Licht dressuur. En we zijn nooit uitgeleerd, we blijven onszelf graag doorontwikkelen en bijscholen met behulp van de juiste vakmensen & instructeurs. Zo gaat Evelien regelmatig naar de verschillende trainingen, bijscholingen en clinics.

Meer informatie over Stal Edivorm

Uno-Sincero-Apollonios-xx-x-Symfonie-ZZ-Licht-dressuur

 

Deel deze pagina: