SHOWROOM

Loading...

Edivorm showroom in Wapenveld

Wij leveren bedrijfskleding, teamkleding, werkkleding, ruitersportartikelen, geschenken, drukwerk en divers reclamemateriaal. Naast onze webshop hebben wij ook een showroom waar u vrijblijvend een deel van het assortiment kunt bekijken en passen. De showroom is iedere maandag open van 18.30 uur tot 21.00 uur (overige werkdagen op afspraak).

Edivorm beschikt over een eigen borduurservice. Doordat wij deze kennis en dienstverlening zelf in huis hebben, kunnen wij u vakkundig adviseren. Niet al het textiel is geschikt om te borduren, onze collectie bedrijfskleding is zorgvuldig geselecteerd op de juiste eigenschappen om te borduren. Daarbij gebruiken wij goede verstevigingsmaterialen en sterk en mooi glanzend borduurgaren voor een supermooi resultaat! Wij borduren ook per stuk. Zowel particulieren, stichtingen en bedrijven kunnen bij Edivorm terecht. Voor de verschillende budgetten hebben wij passende oplossingen. Ook kunnen wij bedrukte kleding leveren. Maar kiest u voor echt mooi en de meest duurzame oplossing, dan kiest u voor borduren.

Als u eens iemand op een speciale  manier wilt verrassen, dan is een gepersonaliseerd geschenk een goede keuze. Wij  hebben diverse mooie geschenken waarmee u goed binnen kunt komen.

In de winterdag doen de fleecemutsen en shawls met naam of bedrijfslogo het ook altijd goed. Een praktisch cadeau waar men graag mee loopt. Zo is uw bedrijfslogo ook zichtbaar op plaatsen waar u zelf misschien niet komt. Voor contacten in de Hippische wereld kunnen wij mooie geborduurde dekens of zadeldekjes leveren in de verschillende prijsklassen, leuk om te geven en leuk om te krijgen! Voor ieder budget hebben wij wel iets.

Bekijk een deel van ons assortiment in onze Webshop. Mocht hetgeen u zoekt er niet tussen staan, stuur ons dan een e-mail en omschrijf het product dat u zoekt. Vervolgens kijken wij of we het alsnog kunnen leveren. Het is voor ons onmogelijk om alle producten die wij kunnen leveren op te nemen in onze webshop.

Ga direct naar onze webshop >> http://www.edivorm-shop.nl/

Deel deze pagina: