BEDRIJFSKLEDING

Loading...

Kleding maken de man of vrouw!

Uw team is het visitekaartje van uw bedrijf, stal, vereniging of organisatie. Met mooie kleding kan uw team een goede eerste indruk achterlaten! Edivorm levert teamkleding op maat in de verschillende prijsklassen van diverse kwalitatieve merken. Uit ervaring weten wij dat de maatvoering van de verschillende merken nogal uiteenloopt, daarom adviseren wij de kleding voor het borduren (of bedrukken) eerst te passen. Zo kunt u bij ons op afspraak de verschillende modellen passen in onze showroom. Vervolgens kunnen wij daarna de gewenste kleuren en maten bijbestellen.

Niet al het textiel is geschikt om te borduren. Onze collectie teamkleding en bedrijfskleding is geselecteerd op geschiktheid om te borduren. Met als achtergrond een Mode en kleding Etaleurs diploma, een Nima-B diploma, veel vormgevingskennis en meer dan 20 jaar ervaring in het marketing en communicatievak kunt u bij ons terecht voor een goed advies.  Wij borduren met een 15-naalds (computergestuurde) industriële borduurmachine. Indien u bij ons textiel aanschaft heeft u korting op het borduren. Voor het borduren van door u aangeleverd textiel rekenen wij 20% toeslag per borduring.

Teampolo service: Ook kunnen wij meerkleurige teampolo’s leveren vanuit de speciale keuzelijst. Zo kunt u de kleur mouwbies en de kleur kraag uit de kleurenkaart kiezen.

Referenties:

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Teamkleding & Bedrijfskleding

 
 
Deel deze pagina: